Dagje Orchideeënhoeve

Zondag 25-02-2018 zijn we naar de Orchideeën Hoeve geweest. Ik kan dit zeker aanraden op een regenachtige dag. klik Hier voor de site  Tip vergeet je camera niet

De Orchideeën Hoeve is een overdekte tropische wereld. Hier loop je rond door prachtige tropische tuinen, de Vlinder Vallei en door de kwekerij waar je ziet hoe orchideeën gekweekt worden. Een wonderlijke wereld voor jong en oud, waar het altijd mooi weer is!

De Vlinder Vallei is een kleurrijke vallei met duizenden vlinders, die fladderen tussen de vele bloeiende planten. Deze bijzondere verzameling vlinders behoort nu al tot de grootste van Europa. Behalve vlinders vind je hier ook tropische vogels, koi karpers en leguanen.

Nieuw in de Orchideeën Hoeve

Nieuw! Zwevende bloementuin
Op 15 oktober 2016 opende de Orchideeën Hoeve een gloednieuwe natuurervaring: een ‘zwevende’ bloementuin. Deze nieuwe bloemenattractie neemt jou mee naar een sprookjesachtige bloemenwereld waar meer dan tweeduizend zomerse bloeiers een oneindige wolk boven het hoofd vormen.

Spiegelwanden maken de bloemenparade oneindig en idyllische prieeltjes nodigen je uit om plaats te nemen onder de bloemenzee en deze intense beleving van natuurschoon te bewonderen. Het bloemrijke concept is geïnspireerd op de wereldberoemde Japanse kersenbloesemperiode en is nog nergens in Europa te ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *